آشپزی
تاریخ خبر : جمعه 22 اسفند 1393آشپزی انواع کوکو آشپزی
یکی از غذاهایی است که سرشار از ویتامین بوده و به دلیل سریع آماده شدن و استفاده از آن بصورت سرد و همچنین پخت نسبتا آسان با آسیاب سبزی خردکن محبوب بسیاری از خانواده ها می باشد ، استفاده از سبزیجات و گنجاندن غذاهایی که در آنها از گوشت کمتر استفاده می شود می تواند موجب سلامت بشتر شما گردد .
کوکو سبزی
روش پخت
مواد لازم برای
برای 4 نفر
(تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز و کمی شنبلیله ) 500 گرم
با هم ) 2 عدد- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازمبیکینگ پودر نصف قاشق چایخوریشیر یک قاشق غذا خوریزرشک و مغز گردو (درصورت تمایل ) روی هم نصف فنجان کوچکبرگ کاهو 1 عدد در صورت تمایل برای طعم بهترسیر 2 پرروغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازمسبزی
تره، جعفری، شوید، گشنیز و کمی شنبلیله یا ترخون، سس روی هم نیم کیلو) را بعد از شستن کنار بگذارید تا کاملا خشک شود و بعد به همراه برگ کاهو و سیر داخل آسیاب سبزی خردکن ریخته و آنرا ریز و یکدست خرد کنید سبزی کوکو می بایست از سبزی پلویی ریزتر خرد شود بعد در دو قاشق روغن خوب سرخ کنید، توجه داشته باشید که سبزی شما در این مرحله باید خوب سرخ شود، وگرنه در هنگام پخت نهایی در تاوه روی کوکوسبزی شما سیاه شده در صورتیکه مغز آن خام می باشد.وقتی سبزی کاملا سرد شد در یک پیاله کوچک تخم مرغ ها
را یکی یکی شکسته و پس از اطمینان از سالم بودن آنها ظرف مناسبی تهیه کرده و سبزی و تخم مرغ ها در آن خوب مخلوط نمایید تا خوب پف نماید بعد نمک، فلفل، زرد چوبه و بیکینگ پودر را به مواد اضافه نمایید. در صورت تمایل از نصف فنجان مخلوط زرشک و مغز گردو هم داخل مواد استفاده کنید . و در آخر یک قاشق غذا خوری شیر را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یک دست شوند .سپس روغن مخصوص سرخ کردنی را در تابه بریزید و بگذارید کاملاً داغ شود، در غیر این صورت
به تابه می چسبد و موقع
داندن خرد می شود . بعد مواد را آهسته داخل تابه بریزید و کف تابه پخش کنید و با پشت قاشق آنرا صاف نموده و درب تابه را بگذارید تا
مغز پخت شود . حرارت را ابتدا کمی زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند و بعد زیر تابه را کم کنید تا یک روی مواد کاملا برشته شود ( حدود 15 دقیقه )وقتی یک روی مواد کاملا برشته شد آنرا به شکل دلخواه برش داده
را
دانید طوری که خرد نشود . و دوباره حرارت را کمی زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند و بعد اجازه دهید تا با حرارت ملایم روی دیگر
هم برشته شود میتوانید
سبزی را در فر هم آماده کنید . در این صورت فر را از قبل با 350 درجه فارنهایت گرم کنید و
را به مدت 40 دقیقه داخل آن قرار دهید تا کاملا برشته شود.
روش تهیه
ها را کباب کرده، پوست آنها را جدا میکنیم و با آب سرد میشوییم. این
ها را در آبکش ریخته و برای اینکه تلخی آن گرفته شود...
مواد لازم برای
قلمی: یک کیلوپودر زیره: یک قاشق چایخوریپودر تخم گشنیز: یک دوم قاشق چایخوریتخممرغ: 4 تا 5 عدد سیر: 2 حبهآرد سیب زمینی: یک قاشق غذاخوریزعفران دم کرده: به میزان دلخواهنمک و فلفل: به میزان لازم روغن برای سرخ کردن: به میزان دلخواه.
روش تهیه:
ها را کباب کرده، پوست آنها را جدا میکنیم و با آب سرد میشوییم. این
ها را در آبکش ریخته و برای اینکه تلخی آن گرفته شود، روی
ها کمی نمک میریزیم و میگذاریم تا نیم ساعت بماند. بعد از گذشت این مدت
ها را آبکشی و با گوشتکوب یا مخلوطکن پوره میکنیم و آنها را کنار میگذاریم.
در ظرفی دیگر تخممرغها را با نمک، فلفل و سیر رنده شده خوب مخلوط میکنیم، پودر تخم گشنیز، زعفران دم کرده و آرد سیب زمینی را با تخممرغ و
پوره شده خوب هم میزنیم. در تابهای روغن میریزیم و وقتی روغن گرم شد، مایه را درون آن ریخته و در ظرف را میبندیم. وقتی یک طرف
سرخ شد، آن را
دانده و طرف دیگر را بدون درپوش سرخ میکنیم
دسته بندی محصولات