طرز تهیه انواع دسر

طرز تهیه انواع دسر

تاریخ خبر : جمعه 22 اسفند 1393
دسته خبر: اس ام اس های جذاب برای مناسبت ها
بازدید : 267

طرز تهیه انواع دسر دسر آشپزی آشپزی آسان

دسر توت فرنگی - ماست


مواد لازم:
توت فرنگی =1 لیوان
پودر ژله توت فرنگی =1بسته
ماست خامه ای =2 لیوان
آب جوش=1 فنجان


طرزتهيه

ابتدا توت فرنگی هارا خرد مینمائیم - سپس ماست را در ظرف جداگانه هم میزنیم - پودر ژله توت فرنگی را به 1 فنجان آب در حال جوش اضافه کرده و کاملاحل مینمائیم .

 



بعد از اینکه مخلوط پودر ژله و آب کمی سرد شده به ماست اضافه کرده سپس توت فرنگی های خرد شده را اضافه مینمائیم . در ظرف مخصوص ژله مواد را ریخته و میگذاریم 6 ساعت در یخچال بماند . بهد از اینکه ژله کاملا خود را گرفت ظرف ژله را داخل آب جوش قرارداده و ژله را برمیگردادنیم. سپس روی زله را با خامه سفید و توت فرنگی تزئین کرده و سرو مینمائیم

 

سوفله پرتقال دسر فرانسوی

 

   

 

سوفله واژه‌ای فرانسوی به معنای پف کردن و بالا آمدن است. در تهیه سوفله همیشه زرده و سفیده تخم‌مرغ از هم جدا می‌شوند. یکی از دلایل اصلی پف کردن سوفله، جدا هم زدن سفیده تخم‌مرغ است که اگر با کمی نمک همراه باشد پف خوبی به آن می‌دهد. 


سوفله‌ها را می‌توان به دو صورت هم برای غذا و هم به صورت شیرین به عنوان دسر درست کرد. ما یک دسر متفاوت برای‌تان در نظر گرفته‌ایم. فقط یادتان باشد سوفله را بعد از آماده کردن، سریع سرو کنید چون پف خود را در ۵ تا ۱۰ دقیقه بعد از بیرون آمدن از فر از دست خواهد داد. معمولا سوفله را در هر ظرفی که درمقابل گرمای فر مقاوم باشد درست می‌کنند و در این نوع سوفله‌ای که دستورش را برای‌تان گذاشته‌ایم، سوفله را در خود پرتقال درست کرده‌ایم، ولی آن را به صورت سنتی در ظرف‌هایی به اسم «رمکین» هم درست می‌کنند.


مواد لازم:


پرتقال متوسط: چهار عدد

آب پرتقال: یک‌دوم پیمانه

آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری

عسل: یک قاشق غذاخوری

شکر: یک‌چهارم پیمانه

زرده تخم‌مرغ: دو عدد

سفیده تخم‌مرغ: سه عدد

رنده پوست پرتقال: یک قاشق غذاخوری

  

طرز تهیه:


۱- فر را روی ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سر پرتقال‌ها را ببرید و داخل آنها را خالی کنید.


۲- شکر، آرد ذرت، رنده پوست پرتقال، آب پرتقال و عسل را در یک دیگ کوچک بریزید و روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید.


۳- زرده تخم‌مرغ را با چنگال هم بزنید و بعد دو قاشق غذاخوری از مواد داخل دیگ را که قبلا درست کردید، درون زرده تخم‌مرغ بریزید و همزمان تند هم بزنید تا زرده نبندد و بعد بقیه مواد داخل دیگ را به زرده اضافه کنید، هم بزنید و کنار بگذارید تا سرد شود.


۴- سفیده تخم‌مرغ را با همزن خوب هم بزنید تا پف کند، بعد سفیده را کم‌کم به مواد زرده اضافه کنید و با قاشق به صورت دورانی هم بزنید تا پف سفیده نخوابد.


۵- پرتقال‌ها را درون سینی فر بگذارید و مواد سوفله را داخل آنها بریزید به‌طوری‌که سه‌چهارم پرتقال‌ها را پر کند.


۶- سینی را در فر گذاشته و برای ۱۸ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پف کند و بالا بیاید، بپزید. بعد از آماده شدن روی آن را با پودر قند تزئین کرده و سریع سرو کنید.

 

 

دسر ژله و موز


مواد لازم:
ژله توت فرنگی=1 بسته
موز رسیده متوسط =2 عدد
شکر =2 قاشق غذاخوری
خامه =1 بسته


طرزتهيه

زله را طبق دستور داده شده درست می کنیم.(1 لیوان آب جوش 1 لیوان آب سرد)
بعد از اینکه زله را درست کردیم (بدون اینکه زله خودش را بگیرد) زله را درون مخلوط کن ریخته تمامی مواد داده شده را به ان اضافه می کنیم وقتی تمام مواد خوب با هم مخلوط شدن آن را در ظرف ریخته ودر یخچال گذاریم.

 



می توانیم ابتدا زله را به صورت ساده درست کنیم در ظرف پیرکس بریزیم و بگذاریم خودش را بگیرد و بعد دسر زله وموز را زوی آن بریزیم . که به صورت دسر دو طبقه می شود.

 

 

 

 

دسر شطرنجی


مواد لازم:
کیک سیاه و سفید بلند=از هر کدام یک عدد
خامه=2 قوطی
پنیر خامه ای پگاه=3 قوطی
پودر کرم کارامل+عسل همراه کرم کارامل=1 پاکت
پودر شکر=2/1 لیوان


طرزتهيه

1. کیک ها را از عرض به 18 قطعه برش می دهیم. سپس همه آنها را از طول برش داده تا به قطعات کوچک تقسیم شود.


2. در ظرف مخصوص نایلون انداخته(می توانید به جای نایلون از کاغذ روغنی نیز استفاده کنید)و کیکها را طبق شکل زیر در ظرف می چینیم.

3.بقیه مواد را در مخلوط کن ریخته با هم مخلوط می کنیم و روی کیکها می ریزیم.

 



عسل همراه کارامل را روی سطح مواد می ریزیم.

4. بقیه قطعات کیک را روی مواد می چینیم.

5. روی مواد را با پلاستیک یا کاغذ روغنی دور کیک پوشانده و ظرف کیک را به مدت 4 ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد

6. نایلون روی کیک را می کشیم و سپس کیک را در ظرف دیگری طبق شکل زیر برمیگردانیم.

دسر کسترد


مواد لازم:
آرد=7 قاشق غذاخوری
کره=100 گرم
شیر خشک=1 لیوان
آب=5 لیوان
شکر=1 و 4/1 لیوان
تخم مرغ زده شده=2 عدد
وانیل=کمی
بسکویت ساده(بتی بور)=1 بسته


طرزتهيه

1.شیر خشک را در ظرفی ریخته،آب،شکر،آرد،تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کرده خوب هم می زنیم.
2.کره را در ماهیتابه روی حرارت ملایم می گذاریم تا ذوب شود. سپس مخلوط بالا را به ان اضافه کرده و روی حرارت ملایم به مدت 5 الی 7 دقیقه هم می زنیم تا کمی غلیظ شود. مواد را کنار می گذاریم.

 



3.ظرف پیرکسی را چرب کرده و کف آن بسکویت می چینیم بطوریکه تمام سطح ظرف را بپوشاند.
4.مواد بدست آمده را روی بسکویت ها ریخته بطوریکه تمام سطح بسکویت ها را به طور یکنواخت بپوشاند.
5.بقیه بسکویت های باقی مانده را نرم کرده روی مواد می پاشیم تا تمام سطح مواد را بپوشاند. سپس روی بسکویت های نرم شده کمی کشمش می ریزیم.
6.ظرف دسر را به مدت 3 ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد و آماده مصرف شود.

 

 



برچسب ها :طرز تهیه انواع دسر , طرز درست کردن دسر , دسر , آشپزی , آشپزی آسان , سوفله پرتقال دسر فرانسوی , دسر توت فرنگی - ماست , دسر ژله و موز , دسر شطرنجی , دسر کسترد , طرز تهیه انواع دسر
محصولات پر فروش

دسته بندی محصولات

بخش همکاران
دسته بندی اخبار
بلوک کد اختصاصی